Πώς φτιάχνουμε λάδι και βούτυρο βασιλικού και πού τα χρησιμοποιούμε
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ο βασιλιάς των μυρωδικών είναι ο βασιλικός. Βρίσκεται σε κάθε ελληνικό σπίτι τώρα το καλοκαίρι και αρωματίζει μαγικά τα φαγητά μας. Πέρα από το να πασπαλίσουμε τη μακαρονάδα μας μερικά φρέσκα φυλλαράκια όλο δροσιά, και να χτυπήσουμε στο γουδί ή στο μούλτι ωραιότατα πέστο, μπορούμε και να φτιάξουμε ελαιόλαδο και βούτυρο με τη σαγηνευτική μυρωδιά του. Για συνταγές όπου απαιτούνται μεγάλες......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.