Πώς φτιάχνουμε λάδι και βούτυρο βασιλικού και πού τα χρησιμοποιούμε

Kathimerini.gr



Ο βασιλιάς των μυρωδικών είναι ο βασιλικός. Βρίσκεται σε κάθε ελληνικό σπίτι τώρα το καλοκαίρι και αρωματίζει μαγικά τα φαγητά μας. Πέρα από το να πασπαλίσουμε τη μακαρονάδα μας μερικά φρέσκα φυλλαράκια όλο δροσιά, και να χτυπήσουμε στο γουδί ή στο μούλτι ωραιότατα πέστο, μπορούμε και να φτιάξουμε ελαιόλαδο και βούτυρο με τη σαγηνευτική μυρωδιά του. Για συνταγές όπου απαιτούνται μεγάλες......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness