Πώς "κόβουμε" τον μούστο

Kathimerini.gr



Μουσταλευριά, το παραδοσιακό γλυκό του τρύγου, μουστοκούλουρα, ψωμιά και κέικ, χαλβά, σπιτικό πετιμέζι: πολλά νόστιμα φτιάχνουμε με μούστο. Όμως πρέπει να τον έχουμε "κόψει" πρώτα. Είναι κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα. Επειδή τα σάκχαρα του χυμού των σταφυλιών μετατρέπονται σταδιακά σε αλκοόλ, είναι απαραίτητο να διακοπεί ο "βρασμός". Αλλιώς θα ζυμωθεί και θα μετατραπεί σε κρασί. "Κομμένο"......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness