Πώς μαγειρεύουμε στο σπίτι για να μειώνουμε το ακρυλαμίδιο;
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onmed.gr
Το ακρυλαμίδιο είναι μια χημική ένωση που σχηματίζεται σε ορισμένα τρόφιμα κατά το μαγείρεμα σε υψηλή θερμοκρασία, ειδικά κατά το τηγάνισμα και το ψήσιμο σε γκριλ/κάρβουνα. Το ακρυλαμίδιο έχει εγείρει ανησυχίες υγείας λόγω της ταξινόμησής του ως πιθανό καρκινογόνο από τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC). Αυτό το άρθρο εξηγεί τι είναι το ακρυλαμίδιο, πώς σχηματίζεται και παρέχει......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.