Πώς μαγειρεύουμε στο σπίτι για να μειώνουμε το ακρυλαμίδιο;

Onmed.gr



Το ακρυλαμίδιο είναι μια χημική ένωση που σχηματίζεται σε ορισμένα τρόφιμα κατά το μαγείρεμα σε υψηλή θερμοκρασία, ειδικά κατά το τηγάνισμα και το ψήσιμο σε γκριλ/κάρβουνα. Το ακρυλαμίδιο έχει εγείρει ανησυχίες υγείας λόγω της ταξινόμησής του ως πιθανό καρκινογόνο από τον Διεθνή Οργανισμό Έρευνας για τον Καρκίνο (IARC). Αυτό το άρθρο εξηγεί τι είναι το ακρυλαμίδιο, πώς σχηματίζεται και παρέχει......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness