Ρυζόγαλο με κόκκινο κρασί και κανελογαρίφαλα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
45' προετοιμασία 2 ώρες αναμονή Σύνολο: 2 ώρες και 45' Υλικά Μερίδες: 6100 γρ. ρύζι γλασέ100 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική1 λίτρο φρέσκο γάλα, πλήρες10 γρ. κορν φλάουρελάχιστο αλάτι1 ξύλο κανέλας2-3 καρφάκια γαρίφαλο1 λωρίδα από φλούδα πορτοκαλιού περίπου 8 εκ.200 ml κόκκινο ημίγλυκο κρασίΔιαδικασία Για να ετοιμάσουμε το ρυζόγαλο με κόκκινο κρασί και κανελογαρίφαλα, ξεπλένουμε καλά το ρύζι σε......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.