Σαλάτα λεμονάτη με ωμά κολοκυθάκια, αρακά, μάραθο και κατίκι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
15' προετοιμασία Σύνολο: 15' Υλικά Μερίδες: 2 100 γρ. αρακάς, κατά προτίμηση φρέσκος 200 γρ. πολύ λεπτά κολοκυθάκια, ολόφρεσκα, κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες ή "φλούδες", με το εργαλείο που ξεφλουδίζουμε λαχανικά 200 γρ. μαραθόριζα, καθαρισμένη από ίνες, κομμένη σε πολύ λεπτές φέτες 3-4 φύλλα φρέσκου δυόσμου, σε πολύ λεπτές λωρίδες 1/2 μάτσο μάραθος, ψιλοκομμένος χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια 100......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.