Σαλάτα με κυκλαδίτικα καλούδια και οξύμελι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Με επιλεγμένα ένα προς ένα μερικά από τα πιο διαλεχτά κυκλαδίτικα προϊόντα, ο Γιάννης Γαβαλάς του βραβευμένου εστιατορίου Αρακλειά, στο ομώνυμο νησί των Μικρών Κυκλάδων. Υλικά Μερίδες: 2Για τη σαλάτα 15 ντοματίνια, κομμένα στη μέση 2 παξιμάδια εφτάζυμα, σπασμένα σε κομμάτια-μπουκιές 100 γρ. ξινομυζήθρα 4 φέτες λούζα Μυκόνου 3-4 κλωνάρια κρίταμο τουρσί 1 κουτ. γλυκού φυλλαράκια φρέσκιας ρίγανης......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.