Σαλάτα Waldorf, κλασική, δροσερή και φρουτένια
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Χριστόφορος Πέσκιας 10.06.2025 • 21:38 Κοινοποίηση 0 Σχόλια 30' προετοιμασία Σύνολο: 30' Υλικά Μερίδες: 4 750 γρ. μαρούλι (ζυγισμένο καθαρισμένο), χοντροκομμένο 200 γρ. σέλερι, σε λεπτές φέτες 250 γρ. ξινόμηλα, καθαρισμένα, σε λεπτές φέτες 20 γρ. ξανθές σταφίδες 500 γρ. καρυδόψιχα πεταλούδα αλάτιΓια το ντρέσινγκ 1.500 γρ. μαγιονέζα 100 γρ. γιαούρτι αγελαδινό 20 ml χυμός λεμονιού 10 γρ. μέλι......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.