Σαλατούρι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μιχάλης Ζευγουλάς 18.06.2025 • 08:15 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Παραδοσιακά φτιάχνεται με βάτο (είδος σαλαχιού) ή καλκάνι ή ρίνα, όλα τους με χόνδρους αντί για κόκαλα, για να βγαίνει εύκολα το ψαχνό, καθώς πρόκειται για γρήγορη σαλάτα-μεζέ που δεν θέλει ταλαιπωρία. Ωστόσο, επειδή το καλκάνι και η ρίνα είναι απειλούμενα είδη στις ελληνικές θάλασσες, προτιμήστε τον βάτο ή ένα λευκό ψάρι με λίγα κόκαλα....

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.