Σαλατούρι

Kathimerini.gr



Μιχάλης Ζευγουλάς 18.06.2025 • 08:15 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Παραδοσιακά φτιάχνεται με βάτο (είδος σαλαχιού) ή καλκάνι ή ρίνα, όλα τους με χόνδρους αντί για κόκαλα, για να βγαίνει εύκολα το ψαχνό, καθώς πρόκειται για γρήγορη σαλάτα-μεζέ που δεν θέλει ταλαιπωρία. Ωστόσο, επειδή το καλκάνι και η ρίνα είναι απειλούμενα είδη στις ελληνικές θάλασσες, προτιμήστε τον βάτο ή ένα λευκό ψάρι με λίγα κόκαλα....

 

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness