Σε ένα μικρό τυροκομείο έξω από το Ηράκλειο δοκιμάσαμε μια γραβιέρα που... θα τη ζήλευε κι η παρμεζάνα

Kathimerini.gr



Newsroom 14.06.2025 • 12:34 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο Μπάμπης Ξυλούρης είναι ένας νεαρός τυροκόμος τρίτης γενιάς που δεν φοβάται να δοκιμάσει καινούριες τεχνικές. Την τέχνη του τυριού την έμαθε από τον πατέρα και τον παππού του, ο οποίος καταγόταν από τα Ανώγεια. Στο Χαράκι Μονοφατσίου, μια περιοχή που οι Ανωγειανοί χρησιμοποιούσαν παλιά σαν χειμαδιό για να βόσκουν τα κοπάδια τους τους κρύους μήνες......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness