Σε ένα μικρό τυροκομείο έξω από το Ηράκλειο δοκιμάσαμε μια γραβιέρα που... θα τη ζήλευε κι η παρμεζάνα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 14.06.2025 • 12:34 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ο Μπάμπης Ξυλούρης είναι ένας νεαρός τυροκόμος τρίτης γενιάς που δεν φοβάται να δοκιμάσει καινούριες τεχνικές. Την τέχνη του τυριού την έμαθε από τον πατέρα και τον παππού του, ο οποίος καταγόταν από τα Ανώγεια. Στο Χαράκι Μονοφατσίου, μια περιοχή που οι Ανωγειανοί χρησιμοποιούσαν παλιά σαν χειμαδιό για να βόσκουν τα κοπάδια τους τους κρύους μήνες......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.