Σερνέκ, ένα τυρογλυκό από το Λβιβ

Kathimerini.gr



Παραδοσιακά, φτιάχνεται με αγελαδινό ξινόγαλα που πήζει εύκολα σε τυρί, αλλά, αν θέλετε να αποφύγετε τη διαδικασία, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε φρέσκο, ανάλατο λευκό τυρί, όπως τυρί κρέμα, κότατζ, ανθότυρο/μυζήθρα, ρικότα. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα σταφίδες, μουσκεμένες σε βότκα ή κονιάκ. Σερβίρεται συνήθως ζεστό ή χλιαρό, μαζί με μαρμελάδα από φρούτα του δάσους. 1 ώρα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness