Σερνέκ, ένα τυρογλυκό από το Λβιβ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Παραδοσιακά, φτιάχνεται με αγελαδινό ξινόγαλα που πήζει εύκολα σε τυρί, αλλά, αν θέλετε να αποφύγετε τη διαδικασία, χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε φρέσκο, ανάλατο λευκό τυρί, όπως τυρί κρέμα, κότατζ, ανθότυρο/μυζήθρα, ρικότα. Αν θέλετε, μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα σταφίδες, μουσκεμένες σε βότκα ή κονιάκ. Σερβίρεται συνήθως ζεστό ή χλιαρό, μαζί με μαρμελάδα από φρούτα του δάσους. 1 ώρα......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.