Silky peach: κοκτέιλ με γιαούρτι, ροδάκινο και ουίσκι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ενα κοκτέιλ που συνδυάζει την καλοκαιρινή γεύση του ροδάκινου και τη φρεσκάδα του δυόσμου με το δροσιστικό γιαούρτι. Υλικά Μερίδες: 1 κοκτέιλ 45 ml blended Scotch whisky (ελαφρώς καπνιστό ή τυρφώδες) 1 κουτ. σούπας πλήρες στραγγιστό γιαούρτι 10 ml σιρόπι ζάχαρης* 1,5 ροδάκινο (κομμένο σε φέτες) 4 φύλλα δυόσμουΔιαδικασίαΣε ένα γουδοχέρι, λιώνουμε το ροδάκινο αφού πρώτα προσθέσουμε το......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.