Σοφρίτο: 8 συνταγές για την εύκολη και νόστιμη κορφιάτικη σπεσιαλιτέ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Newsroom 14.06.2025 • 15:10 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Είναι από τις πιο γνωστές συνταγές της Κέρκυρας το σοφρίτο. Οι λεπτοκομμένες φέτες μοσχαρίσιου κρέατος που αλευρώνονται και τηγανίζονται σε ελαιόλαδο και στη συνέχεια μαγειρεύονται με κρασί ή και ξίδι, μπόλικο σκόρδο και μαϊντανό κάνουν καριέρα και εκτός νησιού. Δεν είναι δύσκολο να αποκτήσουν οπαδούς, άλλωστε. Φαγητό, απλό, εύκολο, χωρίς πολλά......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.