Σπαγγέτι με πέστο βασιλικού
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Vita.gr
Tips Μια από τις πιο διάσημες συνταγές της ιταλικής κουζίνας με φρέσκο βασιλικό, κουκουνάρι, παρμεζάνα και ελαιόλαδο που συγκεντρώνει όλα τα αρώματα της Λιγουρίας σε ένα πιάτο. Μπορούμε να φτιάξουμε μεγαλύτερη ποσότητα πέστο και να τη διατηρήσουμε στο ψυγείο για 3-4 ημέρες ή στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση. *Eυχαριστούμε την Κλεοπάτρα Αρέστη, κλινική διαιτολόγο-διατροφολόγο, υπ. διδάκτορα......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.