Σπιτικός ντοματοπελτές
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μερίδες: για 1 βάζο των 400 ml 3 κιλά ντομάτες, ώριμες αλλά σφιχτές 1½ κουτ. σούπας χοντρό θαλασσινό αλάτι ελαιόλαδοΔιαδικασία Πρώτα ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες με ένα μικρό κοφτερό μαχαίρι, αφαιρούμε τον ομφαλό (το υποπράσινο σημείο στη βάση του κοτσανιού) κάθε ντομάτας και τις χαράζουμε σταυρωτά στη βάση τους. Βουτάμε κάθε ντομάτα σε νερό που κοχλάζει για 15 δευτερόλεπτα και αμέσως μετά τη......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.