Τα κρασάτα: 15 συνταγές, από coq au vin μέχρι μοσχάρι μπουργκινιόν

Kathimerini.gr



Το καλό κρασί τα κάνει όλα καλύτερα, από τον κλασικό κόκορα κρασάτο και το μοσχαράκι μπουργκινιόν μέχρι το αγριογούρουνο σαλμί, το "μεθυσμένο" κουνέλι και τα κρασάτα μανιτάρια. Εδώ έχουμε μια συλλογή σπάνια, με εμβληματικά κρασάτα φαγητά. Ανοίξτε ένα ωραίο μπουκάλι για να μαγειρέψετε -τα χαρακτηριστικά του κρασιού, η οξύτητα, οι τανίνες, τα σάκχαρα, παίζουν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα- πιείτε το......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness