Τα κρασάτα: 15 συνταγές, από coq au vin μέχρι μοσχάρι μπουργκινιόν
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Το καλό κρασί τα κάνει όλα καλύτερα, από τον κλασικό κόκορα κρασάτο και το μοσχαράκι μπουργκινιόν μέχρι το αγριογούρουνο σαλμί, το "μεθυσμένο" κουνέλι και τα κρασάτα μανιτάρια. Εδώ έχουμε μια συλλογή σπάνια, με εμβληματικά κρασάτα φαγητά. Ανοίξτε ένα ωραίο μπουκάλι για να μαγειρέψετε -τα χαρακτηριστικά του κρασιού, η οξύτητα, οι τανίνες, τα σάκχαρα, παίζουν ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα- πιείτε το......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.