Τάρτα σταφύλι με δυο λογιών κρέμες και αμύγδαλο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Επιλέγουμε μια ποικιλία σταφυλιού με μαύρες ρώγες. Ο ζαχαροπλάστης Μιχάλης Χατζηκαλημέρης προτείνει το Μαυρούδι, μία από τις πιο παλιές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιού οινοποίησης, με κατάμαυρες ρώγες και δυνατή γεύση με χαρακτηριστική στυφάδα. Εναλλακτικά, επιλέγουμε άλλη ποικιλία επιτραπέζιου μαύρου σταφυλιού, όπως Μοσχάτο Αμβούργου, Cardinal, σταφίδα μαύρη. 2 ώρες προετοιμασία, 50' ψήσιμο, 6......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.