Τάρτα σταφύλι με δυο λογιών κρέμες και αμύγδαλο

Kathimerini.gr



Επιλέγουμε μια ποικιλία σταφυλιού με μαύρες ρώγες. Ο ζαχαροπλάστης Μιχάλης Χατζηκαλημέρης προτείνει το Μαυρούδι, μία από τις πιο παλιές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιού οινοποίησης, με κατάμαυρες ρώγες και δυνατή γεύση με χαρακτηριστική στυφάδα. Εναλλακτικά, επιλέγουμε άλλη ποικιλία επιτραπέζιου μαύρου σταφυλιού, όπως Μοσχάτο Αμβούργου, Cardinal, σταφίδα μαύρη. 2 ώρες προετοιμασία, 50' ψήσιμο, 6......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness