Ταρτάρ σφυρίδας με άρωμα χωριάτικης σαλάτας και περουβιανές επιρροές
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Το ταρτάρ σφυρίδας της Γεωργιάννας Χιλιαδάκη και του Νίκου Ρούσσου φλερτάρει με το περουβιανό σεβίτσε και την ελληνική χωριάτικη σαλάτα. Είναι ένα πιάτο σύνθετο μεν αλλά εύκολο. Όλο το θέμα είναι στην προετοιμασία, στα ζυγίσματα των υλικών και στην σωστή τήρηση των χρόνων μαριναρίσματος. Τον σημαντικότερο ρόλο, βέβαια, παίζει η προμήθεια πολύ φρέσκου και καλά φιλεταρισμένου ψαριού. Ταρτάρ είναι......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.