Το αυθεντικό ταμπουλέ

Kathimerini.gr



Η συνταγή χρειάζεται πλιγούρι ψιλό που μαλακώνει με μούλιασμα σε κάποιο υγρό, συνήθως χυμό λεμονιού, αλλά και σε χυμούς άλλων υλικών. Τα μυρωδικά που προστίθενται στο υγρό θα αρωματίσουν τέλεια το πλιγούρι όσο μαλακώνει. Πέρα από την κλασική εκδοχή εδώ έχουμε μια ακόμη, ενισχυμένη με καλοκαιρινά λαχανικά - πιπεριές Φλωρίνης και κολοκυθάκια. 40' προετοιμασία 4 ώρες αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness