Το αυθεντικό ταμπουλέ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η συνταγή χρειάζεται πλιγούρι ψιλό που μαλακώνει με μούλιασμα σε κάποιο υγρό, συνήθως χυμό λεμονιού, αλλά και σε χυμούς άλλων υλικών. Τα μυρωδικά που προστίθενται στο υγρό θα αρωματίσουν τέλεια το πλιγούρι όσο μαλακώνει. Πέρα από την κλασική εκδοχή εδώ έχουμε μια ακόμη, ενισχυμένη με καλοκαιρινά λαχανικά - πιπεριές Φλωρίνης και κολοκυθάκια. 40' προετοιμασία 4 ώρες αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.