Το μενού της εβδομάδας: από λαδερά φασολάκια φουρνιστά μέχρι μουσακά με μοσχαράκι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μαρία Βασιλοπούλου 07.06.2025 • 15:17 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Μαγειρεύουμε σπιτικά, επιλέγουμε εποχικές πρώτες ύλες και ψωνίζουμε με πρόγραμμα ώστε να μην υπερβάλλουμε και να μην πετάμε τίποτα. Σ' αυτό το πνεύμα ετοιμάζουμε για εσάς ένα εβδομαδιαίο συνταγολόγιο - από Δευτέρα έως Κυριακή. Το πρόγραμμά μας είναι σύμφωνο με τις επιταγές των διατροφολόγων (περιέχει τις βασικές ομάδες τροφίμων) αλλά και......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.