Το χουνκιάρ μπεγεντί με δύο τρόπους

Kathimerini.gr



Η συνταγή του περίφημου χουνκιάρ μπεγεντί (hunkar begendi) είναι μια παλατιανή συνταγή, πολύ παλιά. Η διάσημη κοκκινιστή εκδοχή είναι πολύ νεότερη και προέκυψε με την έλευση της ντομάτας στις οθωμανικές κουζίνες. Έτσι ο σεφ Αλέξης Ατλαμάζογλου, ο Έλληνας σεφ, του Hilton Κωνσταντινούπολης, μας ετοίμασε και τις δύο εκδοχές. Για το ψητό αρνάκι επιλέγει σπάλα, ενώ για το κοκκινιστό, μπούτι. Για τον......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness