Το χουνκιάρ μπεγεντί με δύο τρόπους
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Η συνταγή του περίφημου χουνκιάρ μπεγεντί (hunkar begendi) είναι μια παλατιανή συνταγή, πολύ παλιά. Η διάσημη κοκκινιστή εκδοχή είναι πολύ νεότερη και προέκυψε με την έλευση της ντομάτας στις οθωμανικές κουζίνες. Έτσι ο σεφ Αλέξης Ατλαμάζογλου, ο Έλληνας σεφ, του Hilton Κωνσταντινούπολης, μας ετοίμασε και τις δύο εκδοχές. Για το ψητό αρνάκι επιλέγει σπάλα, ενώ για το κοκκινιστό, μπούτι. Για τον......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.