Uramaki zushi

Kathimerini.gr



Εδώ επιλέξαμε surimi δηλαδή απομίμηση καβουρόψιχας. Το τύλιγμα εδώ χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή, εξάσκηση και υπομονή, αλλά με τη χρήση μεμβράνης θα γίνει αρκετά εύκολα. Προμηθευτείτε και το makisu, δηλαδή το ειδικό φύλλο-ματ από λεπτά ξυλάκια μπαμπού, για το τύλιγμα. Με λίγη εξάσκηση τα ρολά θα βγουν μια χαρά! 1 ώρα προετοιμασία 25' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 25' Υλικά Μερίδες: 6 (24......

 

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness