Uramaki zushi
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Εδώ επιλέξαμε surimi δηλαδή απομίμηση καβουρόψιχας. Το τύλιγμα εδώ χρειάζεται λίγη περισσότερη προσοχή, εξάσκηση και υπομονή, αλλά με τη χρήση μεμβράνης θα γίνει αρκετά εύκολα. Προμηθευτείτε και το makisu, δηλαδή το ειδικό φύλλο-ματ από λεπτά ξυλάκια μπαμπού, για το τύλιγμα. Με λίγη εξάσκηση τα ρολά θα βγουν μια χαρά! 1 ώρα προετοιμασία 25' μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 25' Υλικά Μερίδες: 6 (24......






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.