Vegan babka με φυστίκι Αιγίνης και μαρμελάδα φράουλα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Με πλούσια γέμιση από βούτυρο φυστικιού, χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης και μαρμελάδα φράουλα, αυτή η vegan babka σε σχήμα στεφανιού θα κερδίσει τις εντυπώσεις. 40' προετοιμασία 40' μαγείρεμα 3 ώρες και 20' αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 40'Υλικά Μερίδες: 8-10 Σιρόπι 100 ml νερό 100 γρ. λευκή ή καστανή ζάχαρη λεπτές φλούδες από 1 λεμόνι Ζύμη 150 ml γάλα αμυγδάλου, χλιαρό 4 γρ. (1/2 φακελάκι) ξηρή......






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.