Vegan babka με φυστίκι Αιγίνης και μαρμελάδα φράουλα

Kathimerini.gr



Με πλούσια γέμιση από βούτυρο φυστικιού, χοντροκομμένα φιστίκια Αιγίνης και μαρμελάδα φράουλα, αυτή η vegan babka σε σχήμα στεφανιού θα κερδίσει τις εντυπώσεις. 40' προετοιμασία 40' μαγείρεμα 3 ώρες και 20' αναμονή Σύνολο: 4 ώρες και 40'Υλικά Μερίδες: 8-10 Σιρόπι 100 ml νερό 100 γρ. λευκή ή καστανή ζάχαρη λεπτές φλούδες από 1 λεμόνι Ζύμη 150 ml γάλα αμυγδάλου, χλιαρό 4 γρ. (1/2 φακελάκι) ξηρή......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness