Βγαίνουμε για ασιατικό: 8 low budget μαγαζιά, από φιλιππινέζικο μέχρι κορεάτικο

Kathimerini.gr



Γαστρονόμος 04.06.2025 • 18:22 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ζουμερό κρέας ψημένο στο ταντούρ, που έρχεται στο τραπέζι όσο ακόμα αχνίζει και τσιτσιρίζει μαζί με καψαλισμένες, επίπεδες πιτούλες. Ντάμπλινγκ που γίνονται μια χαψιά. Μυρωδάτες σούπες-εκρήξεις γεύσεων και εθιστικά νουντλς. Χοντρουλά και κολώδη "νιόκι" ρυζιού με καυτερή σάλτσα. Δροσάτες σαλάτες με εξωτικά φρούτα. Αυτά και μυριάδες ακόμα......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness