Βγαίνουμε για ασιατικό: 8 low budget μαγαζιά, από φιλιππινέζικο μέχρι κορεάτικο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Γαστρονόμος 04.06.2025 • 18:22 Κοινοποίηση 0 Σχόλια Ζουμερό κρέας ψημένο στο ταντούρ, που έρχεται στο τραπέζι όσο ακόμα αχνίζει και τσιτσιρίζει μαζί με καψαλισμένες, επίπεδες πιτούλες. Ντάμπλινγκ που γίνονται μια χαψιά. Μυρωδάτες σούπες-εκρήξεις γεύσεων και εθιστικά νουντλς. Χοντρουλά και κολώδη "νιόκι" ρυζιού με καυτερή σάλτσα. Δροσάτες σαλάτες με εξωτικά φρούτα. Αυτά και μυριάδες ακόμα......
Άρθρα

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.