Βραβείο "Εύη Βουτσινά", στο αρτοποιείο Δαρεμά
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
1888. Ο Γιώργος Δαρεμάς, με καταγωγή από τα Μέθανα, και η Μαρκοπουλιώτισσα Ελένη Μερκούρη ανοίγουν το πρώτο μπακάλικο στην καρδιά του Μαρκόπουλου. Μερικές δεκαετίες αργότερα, ο εγγονός τους μετατρέπει το μαγαζί σε φούρνο. Ξεφουρνίζουν προζυμένια καρβέλια και τα πρώτα τραγανά μεσογείτικα μουστοκούλουρα, φτιαγμένα με μούστο και ελαιόλαδο από τα οικογενειακά κτήματα. Η νοστιμιά τους διαδίδεται......






Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.