Βραβείο παραγωγής οίνου, στο Κτήμα Σκούρα

Kathimerini.gr



Κατάγεται από το "Ελ Ντοράντο" του κρασιού, όπως αποκαλεί ο ίδιος τη γη του Αγιωργίτικου, όμως η οικογένειά του δεν είχε σχέση με το αντικείμενο. Ο Γιώργος Σκούρας το κρασί δεν το... κληρονόμησε, το επέλεξε. Σπούδασε οινολογία στην Καμπανία και στην Ντιζόν και επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ξεκίνησε την καριέρα του στην Κεφαλονιά. Λίγο αργότερα, καβάλα σε μια μηχανή μοτοκρός, όργωσε την Αργολίδα και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness