Χλωρά κουκιά με σπανάκι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Ελένη Μάνου 17.06.2025 • 13:19 Κοινοποίηση 0 Σχόλια "Κόκκουνε με σπανάτσι" είναι στα τσακώνικα ο τίτλος αυτής της συνταγής, που την έδωσε στην Ελένη Μάνου η Ελένη Κοντολέου. Συμμαγειρεύουμε το σπανάκι και τα κουκιά μαζί με μπόλικο μάραθο ή άνηθο. 45' προετοιμασία, 50' μαγείρεμα, Σύνολο: 1 ώρα και 35'Υλικά Μερίδες: 4-5 5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα 1 κιλό χλωρά κουκιά (ζυγισμένα με τους......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.