Χόρτα τσιγαριαστά σε σκορδόλαδο, με κολοκυθάκια
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Μερίδες: 2 200 γρ. αλμύρα, καθαρισμένη 300 γρ. σταμναγκάθι, καθαρισμένο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένη και σπασμένη 2 μικρά κολοκυθάκια, σε λεπτές φέτες, μαζί με τους ανθούς τους, ξεχωριστά 4-5 φύλλα φρέσκου δυόσμου, ψιλοκομμένα 70 ml ελαιόλαδο + 30 ml επιπλέον αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι χυμός λεμονιού κατά βούλησηΔιαδικασίαΓια να ετοιμάσουμε τα χόρτα τσιγαριαστά σε σκορδόλαδο, με......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.