Χοχλιοί με στάρι

Kathimerini.gr



Στάρι λένε το ψιλό πλιγούρι, που διαφέρει από τον χόντρο, ο οποίος είναι το χοντροσπασμένο πλιγούρι. 10' προετοιμασία 1 ώρα μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 10'Υλικά Μερίδες: 4-61 κιλό χοχλιοί, καθαρισμένοι, έτοιμοι για μαγείρεμα (σε πολλά παντοπωλεία, ιδιαίτερα με κρητικά προϊόντα)4 μεγάλες ώριμες ντομάτες, τριμμένες1 νεροπότηρο πλιγούρι ψιλό (περίπου 170 γρ.)3 νεροπότηρα (περίπου 750 ml νερό)100 ml......

 

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: fitness