Χοχλιοί με στάρι
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
Στάρι λένε το ψιλό πλιγούρι, που διαφέρει από τον χόντρο, ο οποίος είναι το χοντροσπασμένο πλιγούρι. 10' προετοιμασία 1 ώρα μαγείρεμα Σύνολο: 1 ώρα και 10'Υλικά Μερίδες: 4-61 κιλό χοχλιοί, καθαρισμένοι, έτοιμοι για μαγείρεμα (σε πολλά παντοπωλεία, ιδιαίτερα με κρητικά προϊόντα)4 μεγάλες ώριμες ντομάτες, τριμμένες1 νεροπότηρο πλιγούρι ψιλό (περίπου 170 γρ.)3 νεροπότηρα (περίπου 750 ml νερό)100 ml......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.