Ζελέ σε στρώσεις με κόκκινα φρούτα και ζαχαρούχο γάλα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Kathimerini.gr
1 ώρα προετοιμασία 6 ώρες αναμονή Σύνολο: 7 ώρες Υλικά Μερίδες: 8 2 φλιτζ. τσαγιού ανάμεικτα φρέσκα κόκκινα φρούτα της αρεσκείας μας (μύρτιλα, μούρα, κεράσια, χωρίς κοτσάνια και κουκούτσια, βατόμουρα κ.ά.), κρύα, από το ψυγείο 35 γρ. ζελατίνη σε σκόνη 7 φλιτζ. τσαγιού έτοιμος χυμός κράνμπερι 1 φλιτζ. τσαγιού ζάχαρη 1 κονσέρβα (περίπου 400 γρ.) ζαχαρούχο γάλα λίγο λάδι, για το άλειμμα Διαδικασία......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.