Μοσχαράκι με σάλτσα κάρυ
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Onlarissa.gr
Υλικά 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας σε κύβους 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1/3 φλ. τσαγιού σκόνη κάρυ 1/4 κ. γλ. σκόνη τσίλι προαιρετικά 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 6 κ. γλ. πελτέ ντομάτας 400 γρ. σάλτσα ντομάτας 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό βοδινού 1 κ. γλ. αλάτι Εκτέλεση Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα Ανακατέψτε καλά για να συνδυαστούν. Μαγειρέψτε σε χαμηλή θερμοκρασία για 1,5- 2 ώρες. Σερβίρετε με......

Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.