Αρνί και κατσίκι στον φούρνο- Πώς το ψήνουμε σωστά- Τι µυρωδικά και µπαχαρικά ταιριάζουν

Gnomip.gr



Published 1 ώρα ago on 2 Αυγούστου 2025 12:15 By Ksofia Ωραία η σούβλα, αλλά θέλει χώρο, κόπο και έμπειρα χέρια. Ο φούρνος από την άλλη, είναι λύση εύκολη και βολική για το αρνί ή το κατσίκι του Πάσχα. Ψημένο μέχρι να γίνει λουκούμι, συνδυασμένο με σάλτσες, μαρινάδες και κάθε λογής μυρωδικά, χορταρικά ή λαχανικά της άνοιξης, το φουρνιστό κρέας της Λαμπρής είναι όνειρο. Έχετε δοκιμάσει ποτέ τον......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα