Αρνί και κατσίκι στον φούρνο- Πώς το ψήνουμε σωστά- Τι µυρωδικά και µπαχαρικά ταιριάζουν
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Gnomip.gr
Published 1 ώρα ago on 2 Αυγούστου 2025 12:15 By Ksofia Ωραία η σούβλα, αλλά θέλει χώρο, κόπο και έμπειρα χέρια. Ο φούρνος από την άλλη, είναι λύση εύκολη και βολική για το αρνί ή το κατσίκι του Πάσχα. Ψημένο μέχρι να γίνει λουκούμι, συνδυασμένο με σάλτσες, μαρινάδες και κάθε λογής μυρωδικά, χορταρικά ή λαχανικά της άνοιξης, το φουρνιστό κρέας της Λαμπρής είναι όνειρο. Έχετε δοκιμάσει ποτέ τον......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(23)
- Άμυνα(23)
- Αστυνομικά(39)
- Εκπαίδευση(204)
- Εργασία(28)
- Θρησκεία(10)
- Κοινωνία(574)
- Νομικά(6)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(606)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.