Ασφαλή τρόφιμα χωρίς μικρόβια το καλοκαίρι
- 1 Ειδήσεις
- 1 Blogs
- Πολυμέσα
- Σχόλια
In.gr
Κινδύνους τροφιμογενών λοιμώξεων επιφυλάσσει το καλοκαίρι εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται και ευνοούν την ανάπτυξη μικροβίων. Η σύνδεση ανάμεσα στην άνοδο της θερμοκρασίας και στα κρούσματα τροφικών δηλητηριάσεων είναι αποδεδειγμένη. Κάθε χρόνο τους καλοκαιρινούς μήνες καταγράφεται σημαντική αύξηση σε λοιμώξεις που σχετίζονται με την κατανάλωση τροφίμων τα οποία είτε δεν......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(22)
- Άμυνα(77)
- Αστυνομικά(80)
- Εκπαίδευση(141)
- Εργασία(101)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(474)
- Νομικά(10)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(492)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.