ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΗ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ

Tastv.gr



Ούτε βραστή ούτε τηγανητή: Αυτή είναι η καλύτερη μέθοδος για να μαγειρέψετε τη μελιτζάνα ώστε να διατηρήσει τις ιδιότητές της Η μελιτζάνα είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και αγαπημένα λαχανικά της ελληνικής κουζίνας. Πλούσια σε φυτικές ίνες, κάλιο, αντιοξειδωτικά και βιταμίνες, συμβάλλει θετικά στην καρδιαγγειακή και πεπτική υγεία. Παρ' όλα αυτά, συχνά "κακοποιείται" διατροφικά: τηγανίζεται σε......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα