Ένα κεφάλι τυρί αξίας €20.000: Η πιο παλαιωμένη παρμεζάνα δοκιμάστηκε μετά από 27 χρόνια
- 4 Ειδήσεις
- 4 Πολυμέσα
- Σχόλια
Lifo.gr
Ένα κεφάλι παρμεζάνα Reggiano που είχε παραχθεί το 1998 άνοιξε για πρώτη φορά έπειτα από 27 χρόνια και τρεις μήνες, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ παλαίωσης για το φημισμένο ιταλικό τυρί. Το κεφάλι, που ζύγιζε 36 κιλά και παρασκευάστηκε από τον Ρομάνο και τη Σίλβια Καμοράνι στο τυροκομείο τους στο Ποβίλιο, κοντά στην Πάρμα, όχι μόνο είχε διατηρηθεί, αλλά ήταν και απολύτως βρώσιμο....
Άρθρα
Παρμεζάνα / Το "κεφάλι" που φαγώθηκε μετά απο 27 χρόνια
Ένα κεφάλι τυρί αξίας €20.000: Η πιο παλαιωμένη παρμεζάνα δοκιμάστηκε...ߪ
Η παλαιότερη παρμεζάνα στον κόσμο - Την άνοιξαν μετά από 27 χρόνια...ߪ
Αυτή είναι η παλαιότερη παρμεζάνα στον κόσμο - Την άνοιξαν 27 χρόνια μετά...ߪ

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(21)
- Άμυνα(68)
- Αστυνομικά(67)
- Εκπαίδευση(174)
- Εργασία(79)
- Θρησκεία(8)
- Κοινωνία(429)
- Νομικά(12)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(466)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.