Ένα κεφάλι τυρί αξίας €20.000: Η πιο παλαιωμένη παρμεζάνα δοκιμάστηκε μετά από 27 χρόνια

Lifo.gr



Ένα κεφάλι παρμεζάνα Reggiano που είχε παραχθεί το 1998 άνοιξε για πρώτη φορά έπειτα από 27 χρόνια και τρεις μήνες, καταρρίπτοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ παλαίωσης για το φημισμένο ιταλικό τυρί. Το κεφάλι, που ζύγιζε 36 κιλά και παρασκευάστηκε από τον Ρομάνο και τη Σίλβια Καμοράνι στο τυροκομείο τους στο Ποβίλιο, κοντά στην Πάρμα, όχι μόνο είχε διατηρηθεί, αλλά ήταν και απολύτως βρώσιμο....

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα