Ελαιόλαδο: Η ξηρασία απειλεί τον "υγρό χρυσό" της Μεσογείου

Tanea.gr



Τοελαιόλαδο, γνωστό ως "υγρός χρυσός" της μεσογειακής διατροφής, βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο της ανησυχίας. Στην Ισπανία, που παράγει σχεδόν το 50% της παγκόσμιας ποσότητας, οι παραγωγοί μιλούν για μια "κρίση σε μόνιμη εγκατάσταση". Μετά από δύο κακές χρονιές, οι ελπίδες για ανάκαμψη διαλύονται υπό το βάρος της ξηρασίας και των παρατεταμένων καυσώνων. Οι βροχές της άνοιξης είχαν τροφοδοτήσει......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα