Επεξεργασμένα τρόφιμα: Ο "κρυφός" ένοχος για τη νόσο Πάρκινσον

Flash.gr



Μια νέα εκτενής έρευνα από την Κίνα αποκαλύπτει μια ανησυχητική πραγματικότητα: η συχνή κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφών, π.χ. αναψυκτικών , σνακ και συσκευασμένων γλυκισμάτων, αναψυκτικά, φαίνεται να αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης πρώιμων ενδείξεων της νόσου Πάρκινσον. Η μελέτη, που παρακολούθησε περισσότερους από 42.000 ενήλικες για διάστημα 26 ετών, δείχνει πως οι καθημερινές μας......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα