Επεξεργασμένα τρόφιμα: Ο "κρυφός" ένοχος για τη νόσο Πάρκινσον
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Flash.gr
Μια νέα εκτενής έρευνα από την Κίνα αποκαλύπτει μια ανησυχητική πραγματικότητα: η συχνή κατανάλωση υπερεπεξεργασμένων τροφών, π.χ. αναψυκτικών , σνακ και συσκευασμένων γλυκισμάτων, αναψυκτικά, φαίνεται να αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης πρώιμων ενδείξεων της νόσου Πάρκινσον. Η μελέτη, που παρακολούθησε περισσότερους από 42.000 ενήλικες για διάστημα 26 ετών, δείχνει πως οι καθημερινές μας......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(73)
- Άμυνα(46)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(248)
- Εργασία(19)
- Θρησκεία(20)
- Κοινωνία(557)
- Νομικά(18)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(565)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.