Εφτιαξαν ψωμί χωρίς γλουτένη καλύτερο από το κανονικό
- 2 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
In.gr
Το σιτάρι αποτελεί σημαντική πηγή θερμίδων, υδατανθράκων και πρωτείνης. Η γλουτένη η οποία περιέχει είναι η πρωτείνη εκείνη που χαρίζει στο ψωμί και στα φρέσκα ζυμαρικά υφή και ελαστικότητα. Ωστόσο η συγκεκριμένη πρωτείνη είναι "ένοχη" και για αυτοάνοσες αντιδράσεις όπως η κοιλιοκάκη η συχνότητα εμφάνισης της οποίας αυξάνεται παγκοσμίως - υπολογίζεται ότι σήμερα 1 στα 100 άτομα πάσχουν από......
Άρθρα
Επιστήμονες έφτιαξαν ψωμί χωρίς γλουτένη - Είναι καλύτερο από το κανονικό;
Εφτιαξαν ψωμί χωρίς γλουτένη καλύτερο από το κανονικό

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(31)
- Άμυνα(56)
- Αστυνομικά(105)
- Εκπαίδευση(205)
- Εργασία(112)
- Θρησκεία(2)
- Κοινωνία(465)
- Νομικά(4)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(587)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.