Εφτιαξαν ψωμί χωρίς γλουτένη καλύτερο από το κανονικό

In.gr



Το σιτάρι αποτελεί σημαντική πηγή θερμίδων, υδατανθράκων και πρωτείνης. Η γλουτένη η οποία περιέχει είναι η πρωτείνη εκείνη που χαρίζει στο ψωμί και στα φρέσκα ζυμαρικά υφή και ελαστικότητα. Ωστόσο η συγκεκριμένη πρωτείνη είναι "ένοχη" και για αυτοάνοσες αντιδράσεις όπως η κοιλιοκάκη η συχνότητα εμφάνισης της οποίας αυξάνεται παγκοσμίως - υπολογίζεται ότι σήμερα 1 στα 100 άτομα πάσχουν από......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα