Επτά τροφές με τόσα αντιφλεγμονώδη οφέλη όσο το σπανάκι

Flash.gr



Το σπανάκι δεν είναι απλώς πράσινο και νόστιμο. Είναι "εργοστάσιο" αντιοξειδωτικών: βήτα-καροτίνη, λουτείνη και φλαβονοειδή συνεργάζονται για να προστατεύσουν τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες και να μειώσουν τις φλεγμονές. Όμως δεν είναι μόνο του. Δίπλα του, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε σε άρθρο του Eating Well, στέκονται επάξια άλλες 7 τροφές και μάλιστα κάποιες με ακόμη μεγαλύτερη......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα