Φουαγκρά για κατοικίδια και επτά γεύματα τη μέρα - Η ζωή του Τζακ Μπερκ, ενός ιδιωτικού σεφ των υπερ-πλουσίων
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Iefimerida.gr
Το επάγγελμα του ιδιωτικού σεφ συνδυάζει τις λογικές της κουζίνας fine dining με τις απαιτήσεις ενός σπιτιού-φρούριο, χωρίς δίκτυο υπηρεσιών όπως σε εστιατόριο, με απαιτήσεις για απόλυτη εμπιστευτικότητα και ταχύτητα. Ο Jack Burke - πρώην ιδιωτικός σεφ της υπερ-ελίτ - άνοιξε τα χαρτιά του σε άρθρο του The Times που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας τον μυστηριώδη, απαιτητικό και......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(33)
- Άμυνα(30)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(223)
- Εργασία(41)
- Θρησκεία(28)
- Κοινωνία(513)
- Νομικά(19)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(483)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.