Φουαγκρά για κατοικίδια και επτά γεύματα τη μέρα - Η ζωή του Τζακ Μπερκ, ενός ιδιωτικού σεφ των υπερ-πλουσίων

Iefimerida.gr



Το επάγγελμα του ιδιωτικού σεφ συνδυάζει τις λογικές της κουζίνας fine dining με τις απαιτήσεις ενός σπιτιού-φρούριο, χωρίς δίκτυο υπηρεσιών όπως σε εστιατόριο, με απαιτήσεις για απόλυτη εμπιστευτικότητα και ταχύτητα. Ο Jack Burke - πρώην ιδιωτικός σεφ της υπερ-ελίτ - άνοιξε τα χαρτιά του σε άρθρο του The Times που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, αποκαλύπτοντας τον μυστηριώδη, απαιτητικό και......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα