Η αλήθεια πίσω από τα "φυσικά" γλυκαντικά και οι διαφορές τους με τη ζάχαρη

Sport-fm



"Δεν τρώω ζάχαρη. Μόνο σιρόπι αγαύης", λέει μια γυναίκα στη φίλη της από το διπλανό τραπέζι, την ώρα που προσθέτει μια κουταλιά από το κεχριμπαρένιο σιρόπι στον καφέ φίλτρου της. Πολλοί είναι οι καταναλωτές που αποφεύγουν τη ζάχαρη -λευκή ή καστανή- επιλέγοντας, όπως πιστεύουν, πιο φυσικά και λιγότερο επιβαρυντικά γλυκαντικά. Μέλι, σιρόπι σφενδάμου, αγαύη, είναι μόνο μερικά από αυτά που......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα