Η συχνή κατανάλωση κοτόπουλου συνδέεται με διπλάσιο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Flash.gr
Σύμφωνα με Ιταλούς επιστήμονες, η κατανάλωση περισσότερων από 300 γραμμαρίων κοτόπουλου την εβδομάδα - ποσότητα που αντιστοιχεί σε περίπου τέσσερις μερίδες - σχετίζεται με διπλάσιο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο του πεπτικού συστήματος, σε σύγκριση με όσους τρώνε λιγότερο από μία μερίδα. Η έρευνα κατέληξε ότι η τακτική κατανάλωση πουλερικών μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου από 11......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(29)
- Άμυνα(17)
- Αστυνομικά(28)
- Εκπαίδευση(203)
- Εργασία(59)
- Θρησκεία(19)
- Κοινωνία(501)
- Νομικά(18)
- Ομογένεια(3)
- Πολιτική(815)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.