Η συχνή κατανάλωση κοτόπουλου συνδέεται με διπλάσιο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο

Flash.gr



Σύμφωνα με Ιταλούς επιστήμονες, η κατανάλωση περισσότερων από 300 γραμμαρίων κοτόπουλου την εβδομάδα - ποσότητα που αντιστοιχεί σε περίπου τέσσερις μερίδες - σχετίζεται με διπλάσιο κίνδυνο θανάτου από καρκίνο του πεπτικού συστήματος, σε σύγκριση με όσους τρώνε λιγότερο από μία μερίδα. Η έρευνα κατέληξε ότι η τακτική κατανάλωση πουλερικών μπορεί να αυξήσει σημαντικά τον κίνδυνο θανάτου από 11......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα