Οι επιστήμονες βρήκαν έναν απρόσμενο λόγο για τον οποίο οι άνθρωποι καταναλώνουν περισσότερη ζάχαρη

Lifo.gr



Η άνοδος της θερμοκρασίας λόγω της κλιματικής αλλαγής μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη κατανάλωση ζάχαρης, κυρίως μέσα από αναψυκτικά, παγωτά και γλυκά επιδόρπια, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Nature Climate Change. Οι ερευνητές ανέλυσαν δεδομένα από αμερικανικά νοικοκυριά την περίοδο 2004-2019 και τα συνέκριναν με στοιχεία θερμοκρασίας και υγρασίας. Διαπίστωσαν ότι για......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα