Οι τσίλι πιπεριές μπορεί να είναι το μυστικό για την καταπολέμηση του καρκίνου

Flash.gr



Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Μάρσαλ αναφέρουν ότι η καψαϊκίνη - η ουσία που δινει στις πιπιεριές τσίλι την καυτή και πικάντικη γεύση τους - μπορεί επίσης να εμποδίσει πολλαπλές μορφές καρκίνου από το να αναπτυχθούν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο, όμως, που έπρεπε να ξεπεράσουν οι επιστήμονες, είναι να βρουν τον καλύτερο να παραδώσουν την καψαϊκίνη στους ασθενείς. Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι η......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα