Οι τσίλι πιπεριές μπορεί να είναι το μυστικό για την καταπολέμηση του καρκίνου
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Flash.gr
Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Μάρσαλ αναφέρουν ότι η καψαϊκίνη - η ουσία που δινει στις πιπιεριές τσίλι την καυτή και πικάντικη γεύση τους - μπορεί επίσης να εμποδίσει πολλαπλές μορφές καρκίνου από το να αναπτυχθούν. Το μεγαλύτερο εμπόδιο, όμως, που έπρεπε να ξεπεράσουν οι επιστήμονες, είναι να βρουν τον καλύτερο να παραδώσουν την καψαϊκίνη στους ασθενείς. Οι επιστήμονες αναφέρουν ότι η......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(27)
- Άμυνα(63)
- Αστυνομικά(99)
- Εκπαίδευση(183)
- Εργασία(98)
- Θρησκεία(1)
- Κοινωνία(519)
- Νομικά(9)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(587)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.