Όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί όταν ξαναζεσταίνουν κρύο ρύζι

Tilestwra.com



Το ρύζι που περίσσεψε - κάτι που σχεδόν κάθε οικογένεια έχει στο ψυγείο. Φαίνεται αθώο, όμως σύμφωνα με τους ειδικούς στη διατροφή, ο τρόπος που το αποθηκεύετε και το ξαναζεσταίνετε μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα ασφαλές γεύμα και έναν σοβαρό κίνδυνο για την υγεία. Το ρύζι, αν μείνει πολλές ώρες σε θερμοκρασία δωματίου, μπορεί να αναπτύξει σπόρους βακτηρίου Bacillus cereus. Το......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα