Ούτε τηγανητή ούτε βραστή: ο καλύτερος τρόπος να μαγειρεύεις τη γλυκοπατάτα
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Queen.gr
Ούτε τηγανητή ούτε βραστή: ο καλύτερος τρόπος να μαγειρεύεις τη γλυκοπατάτα για να κρατήσει όλα τα θρεπτικά της συστατικά. Η γλυκοπατάτα είναι από τα πιο θρεπτικά και ευέλικτα λαχανικά που μπορείς να εντάξεις στη διατροφή σου, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, κάλιο, βήτα-καροτένια, βιταμίνη C και φυσικά αντιοξειδωτικά. Αν τη βάλεις στο εβδομαδιαίο σου πρόγραμμα, μπορεί να ενισχύσει την υγεία των......
Άρθρα
Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(33)
- Άμυνα(30)
- Αστυνομικά(26)
- Εκπαίδευση(223)
- Εργασία(41)
- Θρησκεία(28)
- Κοινωνία(513)
- Νομικά(19)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(483)





Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.