Στα νησιά μαγειρεύουν την καραβίδα απλά, και την απογειώνουν
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Lifo.gr
ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΠΟΥ τη λένε "κωλοχτύπα". Δεν μου αρέσει αυτό το όνομα, γιατί στα αυτιά μου ηχεί κακόγουστο, πολύ κατώτερο της γευστικής γοητείας του οστρακόδερμου δώρου της θάλασσας, του νοστιμότερου από όλα της συνομοταξίας του, που υποσκελίζει, γι' αυτούς που ξέρουν, ακόμα και τη φήμη του υπερτιμημένου αστακού. Οι ιχθυοφάγοι των πιο πλούσιων και πιο "νόστιμων" θαλασσών του Νότου υποτιμούν τα μικρά......
Άρθρα

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(26)
- Άμυνα(18)
- Αστυνομικά(18)
- Εκπαίδευση(277)
- Εργασία(27)
- Θρησκεία(11)
- Κοινωνία(516)
- Νομικά(24)
- Ομογένεια(1)
- Πολιτική(792)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.