Συνταγή για ντολμαδάκια γιαλαντζί από τον Πέτρο Συρίγο

Athensmagazine.gr



Τα ντολμαδάκια γιαλαντζί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και χαρακτηριστικά πιάτα της ελληνικής και μικρασιατικής κουζίνας. Το όνομά τους σημαίνει κυριολεκτικά "ψεύτικα ντολμαδάκια", καθώς σε αντίθεση με την παραδοσιακή εκδοχή με κιμά, αυτά είναι νηστίσιμα και φτιάχνονται μόνο με ρύζι, μυρωδικά και ελαιόλαδο, τυλιγμένα προσεκτικά σε τρυφερά φύλλα αμπελιού.Διαβάστε επίσηςΣυνταγή για Mac and Cheese......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα