Τα διατροφικά οφέλη των σπόρων τσία

Flash.gr



Οι σπόροι τσία (chia) έχουν προσελκύσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια χάρη στα εντυπωσιακά διατροφικά τους οφέλη. Είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, "καλά" λιπαρά και πρωτείνες. Παρ' όλα αυτά, η επιστημονική έρευνα γύρω από την καλλιέργειά τους δεν είναι τόσο εκτενής όσο για άλλα βασικά τρόφιμα, όπως το ρύζι, το σιτάρι ή το καλαμπόκι. Πρόσφατα, επιστήμονες εντόπισαν γονίδια στους σπόρους......

 

Άρθρα

Palo News Digest

⭐⭐⭐⭐⭐
Μην χάνεις τις ειδήσεις που σε ενδιαφέρουν, σε περιλήψεις στο κινητό σου! News Digest με τις σημαντικότερες ειδήσεις 3 φορές / ημέρα, ζωντανή Ροή με τη θεματολογία που σε ενδιαφέρει, Ηot Τopics από τα σημαντικότερα γεγονότα, Ροή Video και Offline πρόσβαση.

Σχόλια (0)

Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας

 
 
Από την ενότητα: Ελλάδα