Τα διατροφικά οφέλη των σπόρων τσία
- 1 Ειδήσεις
- Πολυμέσα
- Σχόλια
Flash.gr
Οι σπόροι τσία (chia) έχουν προσελκύσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια χάρη στα εντυπωσιακά διατροφικά τους οφέλη. Είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, "καλά" λιπαρά και πρωτείνες. Παρ' όλα αυτά, η επιστημονική έρευνα γύρω από την καλλιέργειά τους δεν είναι τόσο εκτενής όσο για άλλα βασικά τρόφιμα, όπως το ρύζι, το σιτάρι ή το καλαμπόκι. Πρόσφατα, επιστήμονες εντόπισαν γονίδια στους σπόρους......

Palo News Digest
⭐⭐⭐⭐⭐Ελλάδα
- Αγροτικά(20)
- Άμυνα(77)
- Αστυνομικά(101)
- Εκπαίδευση(166)
- Εργασία(108)
- Θρησκεία(4)
- Κοινωνία(567)
- Νομικά(8)
- Ομογένεια(2)
- Πολιτική(594)
Σχόλια (0)
Κάντε Login για να αφήσετε το σχόλιό σας
Μπορείς να κάνεις login εδώ ή κάνε εγγραφή από εδώ.